OLBA industrielijm dik vloeibaar 50 ml Bekijk groter

OLBA industrielijm dik vloeibaar 50 ml

21050

Nieuw product

€ 34,75 incl. btw

Meer informatie

Een echte professionele industrielijm die zorgt voor een ijzersterke verlijming van vrijwel alle materialen.
Omdat deze lijm dikvloeibaar is, is deze nog beter geschikt voor poreuze materialen.
OLBA-Industrielijm is vanzelfsprekend ongevoelig voor water, hoge en lage temperaturen en de meeste chemische producten.

Gebruik:
Voor een ongekend resultaat is het van belang dat de te verlijmen materialen vrij zijn van stof, roest, vet en oude lijmlagen.
Breng OLBA-Industrielijm aan op één zijde van de te verlijmen materialen, druk dan de materialen licht tegen elkaar en binnen enkele seconden onstaat er een ongekende hechting, die na enkele uren vrijwel onbreekbaar is. OLBA-Industrielijm hecht echter minder goed op teflon, stof, papier, polyethyleen en polypropyleen.

Het openen van de OLBA-Industrielijm kunt u het beste doen door met een schaar het tuitje door te knippen. Houd daarna de tube van u af. Voor een zeer lange houdbaarheid van de OLBA-Industrielijm adviseren wij na gebruik het tuitje te dopen in wat vloeibaar kaarsvet en de lijm te bewaren op een koele plaats.

LET OP!
OLBA-Industrielijm is zo sterk dat hij binnen enkele seconden hecht op alle huiddelen en ogen. Eventueel met lijm in aanraking gekomen huiddelen dienen direct te worden gereinigd met zeep, water of aceton. Ogen moeten direct worden schoongespoeld met (oog)water. Raadpleeg zo nodig een arts.

Houdt de lijm altijd buiten bereik van kinderen