OLBA Lijmkit 80ml (prijs per 2) Bekijk groter

OLBA Lijmkit 80ml (prijs per 2)

Nieuw product

€ 13,00 incl. btw

Meer informatie

OLBA Industriële lijmkit is een professionele lijmkit voor zowel lijmen als kitten. Deze lijmkit is verkrijgbaar in een koker (zonder het gebruik van een kitpistool) van 200 ml en een tube van 80 ml.

NIEUWE uitvoering tube met een inhoud van 80 ml, echter geheel van onverwoestbaar kunstof aan de buitenkant en gemetaliseerde binnenkant om de houdbaarheid en kwaliteit te waarborgen. Tevens heeft deze tube een makkelijk afschroefbare dop, waardoor de lijm nog langer houdbaar is en eenvoudig is neer te zetten.

Een hoogwaardig product voor 1001 toepassingen.
Olba Lijmkit is reukloos, transparant en zuurvrij, UV bestendig, overschilderbaar en zowel binnen als buiten gebruikbaar, tast geen styropor aan. Olba Lijmkit is makkelijk en zuinig in gebruik en lang houdbaar.
Door de verschillende gebruiksmogelijkheden kan een ieder groot of klein hobbyist of specialist heel veel gebruiksplezier aan Olba Lijmkit beleven.

Toepassingen:
3 D kaartentechniek
Geurloos, transparant en een snelle doorharding, zakt niet uit, lijm in doseerspuitje weken houdbaar, in een tube langer dan 1,5 jaar.
Scrapbooking
Zuurvrije lijmkit met permanente hechting en door onze verscheidene fijne doseerspuitjes geweldig om mee te werken.
Mozaiek
Transparante lijmkit geweldig voor (Glas)mozaiek, zowel binnen als buiten toepasbaar.
Modelbouw
Vele kunstoffen (o.a. plexiglas, persplex, Hard PVC, Lexan) MDF, multiplex, beton en natuursteen.

Als koudlijm te gebruiken voor droge bloemen, schelpen, natuurstukjes glas, textiel, etc. Te veel om op te noemen, ook geschikt als kinderknutselkit vanaf ongeveer 7 jaar.

Prijs
2 stuks: 16,85
4 stuks: 24,50